Projecten

KUNSTWERKEN

KUNSTWERKEN

Vakkundig Schilderwerk Kunstwerken Rotterdam. Collonade Project.

UNIPER E.ON BENELUX

UNIPER E.ON BENELUX

Voorheen was het de EZH, later werd het E.on Benelux. Nu verder als Uniper. Schalekamp levert haar bijdrage aan het in stand houden van de installaties en verzorgt het onderhoudsschilderwerk.

Linde GAS

Linde GAS

Twee luchtsplitsings-fabrieken te IJmuiden op het TATA-terrein compleet geconserveerd en voorzien van nieuwe logo’s.  Het oude Hoek logo eraf gehaald en de nieuwe Linde Gas erop.

STATIONS

STATIONS

Schilderen / Conserveren bovengrondsleidingwerk voor diverse opdrachtgevers in de Benelux. Precisiewerk met grote verantwoordelijkheid op locatie.

SHELL

SHELL

Voor Shell werken wij veel indirect via derden.Direct doen wij het onderhoud aan de transformatoren.

TRAFO

TRAFO

Overal in Nederland in de industrie staan kleine en grote transformatoren opgesteld. Conservering is een onlosmakelijk onderdeel van de zorg en aandacht die zij krijgen, om te helpen waarborgen, dat de trafo’s hun werk zonder onderbrekingen blijven doen.

DUNEA

DUNEA

In de regio Voorburg, Den Haag en Leiden heeft Schalekamp alle drinkwateropslag / reinwaterbergingen in- en uitwendig weer op het gewenste onderhoudsniveau gebracht. In de foto spat de kwaliteit je tegemoet.

Refurbishment

Refurbishment

Schoonmaken, opfrissen en renoveren van equipment en zware machines en bovendien oppoetsen. Dat is refurbishment. De machines ondergaan een grondig en secuur opknap-proces om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals het hoort. We wassen en herstellen waar nodig. Aan het...

Signing

Signing

Na het spuiten van uw machines brengt onze eigen afdeling "Signing" de machine weer tot in detail terug naar een als-nieuw staat. Unicum reproduceert exact de oorspronkelijke logo’s en benamingen van de producent/fabrikant.Uiteraard ook nieuwe huisstijlen worden door...