Unicum

OVER UNICUM
EN SCHALEKAMP

Onder geconditioneerde omstandigheden in onze straalshops kan eigenlijk alles geconserveerd worden. Onze 2 shops geven de mogelijkheid dat er vrijwel altijd plek gevonden kan worden voor uw constructies, zowel in de hallen alsook buiten op de terreinen.
Tot slot kan on-site het conserveringswerk afgerond worden door onze mensen op locatie.

CAPACITEIT FLEXIBILITEIT AANDACHT & AFSPRAKEN NAKOMEN

Onze Vestigingen

De eenheid van de drie bedrijven en de onderlinge samenwerking die u ervaart als zaken doen met “One Company”, zorgen voor een groot voordeel voor u als gewaardeerde klant. Onze omvang en expertise / know-how staan hier garant voor. Equipment, machines, spools, piping, on-site metaalconservering. Compleet zorgeloos worden alle constructies bij onze Unicum Schalekamp Unicum bedrijven beschermd en geconserveerd voor langere tijd.

Daarom komen klanten ook steeds weer terug bij ons met nieuwe werkstukken. Voor zowel onderhoud als nieuwbouw. In shop en op locatie.

PROJECTEN

KUNSTWERKEN

KUNSTWERKEN

Vakkundig Schilderwerk Kunstwerken Rotterdam. Collonade Project.

UNIPER E.ON BENELUX

UNIPER E.ON BENELUX

Voorheen was het de EZH, later werd het E.on Benelux. Nu verder als Uniper. Schalekamp levert haar bijdrage aan het in stand houden van de installaties en verzorgt het onderhoudsschilderwerk.

Linde GAS

Linde GAS

Twee luchtsplitsings-fabrieken te IJmuiden op het TATA-terrein compleet geconserveerd en voorzien van nieuwe logo’s.  Het oude Hoek logo eraf gehaald en de nieuwe Linde Gas erop.